Vauva Tulee, Apua Mitä Teen?

Useat kävijäni ja kaverini tietävät, että silloin kun keksin tietyn idean, niin mennään eikä vain meinata. En todellakaan ole sängylle lepäämään pysähtyvä heppu, vaan hommiin kuin juttuihin keksitään aina ratkaisu. Onkin tosi tärkeää uskaltaa uskoa omaa sydäntään, uskaltaa uskoa omiin taitoihin, ja jälleen kerran, olla uskovaltainen ja luottaa näihin omiin kykyihin. Aivan kuten vajaa 2 vuotta menneisyydessä yrittäjäksi ryhtyessäni kerroin blogissanikin, että nuo ikiomat siivet kyllä kantaa pitkälle jos niihin tarpeeksi voimakkaasti uskoo (sekä tekee töitä niiden saavuttamiseksi niinhän siipeni ovatkin kyenneet, ja vieneet kauemmas kuin ikinä pystyin kuvitellekaan.

Ikioman sivuston ylös laittaminen on ollut ajatuksissa  aika ajoin, mutta kiireiden ja varojen seurauksena olen aina tuon tuuman kuopannut. Tällä kertaa joka tapauksessa kyseinen idea kävi toteen, ja pitkien työaikojen jälkeen ikioma sivustoni onkin luotu. Yahooo!

Ja samalla tervetuloa ihastelemaan upouutta sivustoani. Kävi klassisesti: en voinut olla aloittamatta kirjoittamista. En pystynyt olla aloittamatta jotakin uutta luomusta, jotakin uutta asiaa, jonkin uuden homman opettelua. Uuden opettelulla tarkoitan pääasiassa sitä, että ylläpidän sivustoani tällä kertaa WordPressissä, kun blogini alkujaan oli Bloggerissa. Tahdoin vaihtaa alustaa, koska halusin, sekä koen, että kestää melko pitkään, ennen kuin hahmotan täysin tämän keinot. Vaikuttaisi olevan ihan oma maailmansa.

Minkä takia pidän blogia?

Nyyten kun taas tässä aloin avautumaan jo omista jutuistani, niin kerron teille myös muut hyvin tärkeän asiat. Harrastan jalkapalloa. Lasketaanko harrastukseksi lisäksi maapallon kiertäminen, TV:n tuhoton tsiikailu sekä koneen luona netin parissa nörtteily? Joo ja tietenkin jokapäiväinen koululla käymisen yrittäminen? Eli taidan olla ihan tavallinen neitonen.

Ainiin, ja minulla syntyi vauva 27 päivää sitten!

Fiilis on vauvan suhteen suunnilleen sama kuin lempieläimiäni eli pandoilla tässä videossa 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *